خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷

  • کد خبر: ۳۳۲۲۲۰
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان از بررسی طرحی برای برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۷ خبر داد.

 به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسن صادقی‌مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در آیین تکریم و معارفه رئیس جدید دفتر نظارت بر انتخابات استان کرمانشاه، فرارسیدن سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی را گرامی داشت و بر ضرورت الگو قرار دادن منش و رفتار آن شهید توسط مسئولان تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به تجربه دیگر کشور‌ها در نظارت قانون اساسی اظهار کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که بسیاری از کشور‌ها نهاد مشابه شورای نگهبان تحت عنوان دادگاه قانون اساسی دارند؛ در ایران نیز تجربه‌ای کوتاه در دوران مشروطیت داشتیم که پایدار نماند.

عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان جایگاه شورای نگهبان در قانون اساسی را بی‌بدیل خواند و گفت: در اصول متعددی از قانون اساسی به صورت مستقیم و غیرمستقیم از جمله اصول ۹۱ تا ۹۹ از این نهاد نام برده شده و افتخار نظارت بر انتخابات و پاسداری از شرع مقدس وقانون اساسی بر عهده این شورا گذاشته شده است.

صادقی‌مقدم با اشاره به تلاش‌های دشمن برای تضعیف این نهاد کلیدی افزود: همه تلاش شورای نگهبان حفظ استقلال رأی و صیانت از اسلامیت نظام است.

وی همچنین از بررسی طرحی برای برگزاری همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۷ خبر داد و گفت: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در پنج شهر کشور همراه با انتخابات شورا‌های اسلامی در ۱۱ اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.

این عضو حقوقدان شورای نگهبان همچنین اعلام کرد: در استان‌های آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی نیز انتخابات مجلس خبرگان رهبری سال آینده هم‌زمان با انتخابات شورا‌های اسلامی برگزار می‌شود.

صادقی مقدم گفت: در راستای چابک سازی دفاتر شورای نگهبان تعداد این دفاتر از ۴۶۰ به ۲۰۳ دفتر به تعداد حوزه‌های انتخابیه کاهش پیدا کرد.

وی در پایان با تأکید بر حفظ استقلال رأی و اتکا به قانون تصریح کرد: باید از آرای مردم و دستاورد‌های نظام به بهترین شکل صیانت کنیم و افتخار می‌کنیم که در نظام جمهوری اسلامی تحت امر ولی امر مسلمین خدمت می‌کنیم.

در این مراسم، ضمن تقدیر از خدمات حجت‌الاسلام محسن مفید، صدرالله بابلی به مدت سه سال به عنوان رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان کرمانشاه منصوب شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->